Non-alcoholische cocktails door Joey Lilipaly


Joey Lilipaly x Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks from Kepler15 on Vimeo.


Voor Sanpellegrino ontwikkelde Joey Lilipaly, barmanager van de Harbour Club, twee non-alcoholische cocktails: een Smokey Chinotto Iced Tea met Lapsang Souchong-thee en Sanpellegrino Chinotto en een Pompelmo Aurora met hibiscus-siroop, troebele appelsap en Sanpellegrino Pompelmo. Harbour Club werkt graag met Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks, geeft Lilipaly aan. “Als frisdrank is het al een mooi product. En als ingrediënt in cocktails biedt Sanpellegrino hele bijzondere smaken om mee te werken. Ze zijn subtiel, niet overheersend. En ze komen heel natuurlijk over. Je maakt er interessante combinaties mee zonder dat je de boventoon voelt van de basisfrisdrank.” 


Pompelmo Aurora
50 ml cloudy apple juice
25 ml hibiscus syrup
Shake and strain into longdrink glass over ice cubes
Fill up the glass with:
150 ml Sanpellegrino Pompelmo
Top off with crushed ice and garnish with a grapefruit wedge


Smoky Chinotto Iced Tea
Over ice squeeze half a lime and half a lemon
Then add:
25 ml agave syrup
150 ml lapsang souchong tea
150 ml Sanpellegrino Chinotto
Give a good stir and garnish with a lime and lemon wedge


Vraag je hier een gratis proefpakket aan met Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks.